DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I en virksomhed er det vigtigt at have et samlet overblik over medarbejdere og arbejdsopgaver. Teknologi har gjort mange ting lettere, og det er blevet muligt at holde styr på mange ting ved hjælp af computeren eller smartphones. For at få ressourcerne til at række længst muligt, kan det være en fordel at holde styr på, hvor lang tid det tager at fuldføre forskellige arbejdsopgaver, for at få mest muligt ud af virksomhedens specifikke ressourcer.

Gør det lettere med tidsregistrering

Ved at gøre brug af tidsregistrering, kan det blive lettere at holde styr på virksomhedens ressourcer og alle arbejdsopgaverne. Et tidsregistreringssystem kan gøre det let at holde styr på timeforbrug, rejseudgifter for virksomheden samt kørsel og diverse udlæg. Ved at anvende et tidsregistreringssystem, er det muligt og let for medarbejderne at indtaste hvor lang tid forskellige arbejdsopgaver tager for dem at fuldføre. Alle de indtastede registreringer kommer til at ligge samlet, så det er let at indhente de indsamlede data, som senere kan bruges til at planlægge virksomhedens ressourcer og arbejdskraft på den bedst mulige måde. En fordel ved at anvende et webbaseret tidsregistreringssystem er, at medarbejderne har mulighed for at logge på systemet uanset hvor de befinder sig. Dette er særligt en fordel, hvis der forekommer rejseaktivitet i virksomheden. Tidsregistreringen behøves ikke nødvendigvis at laves på en computer, da det også er muligt at få et system der kan anvendes på smartphones eller tablets, som gør det let at registrere aktiviteter hvor som helst.

Praktisk uanset formålet

Virksomheder har forskellige formål med at anvende tidsregistrering. Nogle virksomheder vælger blandt andet at anvende tidsregistrering til at bogføre den brugte tid på arbejdsopgaver, for at få et præcist overblik over alle virksomhedens ressourcer, så ressourcerne kan udnyttes bedst muligt. Andre virksomheder anvender systemet til at registrere og holde styr på sygefravær eller ferie. Tidsregistreringen kan også bruges i samarbejde med lønsystemet, så det kan bruges til udbetaling af løn. Uanset hvor meget eller lidt registrering du ønsker at lave, kan tidsregistreringssystemer give firmaet et samlet overblik. Hvis du ønsker meget præcis tidsregistrering på en arbejdsopgave, er der også mulighed for at anvende et stempelur eller stopur, som giver mulighed for meget præcis registrering.

Uanset hvad din virksomhed beskæftiger sig med, er det en fordel med tidsregistrering, som giver mulighed for et samlet overblik over ressourcerne i virksomheden. I kan selv bestemme, hvor specifikke registreringer I ønsker, og om registreringen skal gælde for alle medarbejdere og arbejdsopgaver, eller om løsningen passer bedst til en enkelt afdeling eller bestemte opgaver.