DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De dage, hvor virksomheder så deres medarbejdere som en byrde i stedet for en ressource, der skal passes og plejes for at yde sit bedste, er passé. Derfor ser vi også, at flere og flere danske virksomheder i højere grad begynder at investere i deres ansattes helbred og generelle velvære.

Det sker eksempelvis gennem betalt motion på virksomhedens præmisser, gratis vacciner mod influenza og lignende, mere fleksible arbejdstider, sunde madordninger, gratis massagebehandlinger og lignende. Kigger man på disse tiltag med gamle øjne, kan det virke helt vanvittigt, men der er ingen tvivl om, at ovenstående er med til at sikre, at medarbejderne performer bedre, er mindre syge og generelt har det bedre.

Skal din virksomhed være bedre til at tilbyde goder til de ansatte?

Så er der rig mulighed for at komme i gang allerede i dag. Førnævnte er blot nogle af de mange tiltag, som man som virksomhed kan tage fat i, hvis man gerne vil forbedre vilkårene for sine medarbejdere. De kan dog ikke stå alene, da det også kræver en mental ændring i organisationen; lederne skal være klar på, at når først disse tiltag tilbydes, så skal det også være okay for medarbejderne at gøre brug af dem.

Et oplagt tiltag at starte med kunne eksempelvis være at tilbyde massage til sine medarbejdere. Det er relativt enkelt at komme i gang med, da man typisk vil kunne hyre en massør til at komme ind med relativ kort varsel. Se priser på firmamassage her, og bliv klogere på, om det er noget, der er mulighed for, at din virksomhed kan tilbyde.

Flere massører til virksomhederne

Den øgede investering i de ansattes helbred rundt omkring i de danske virksomheder betyder naturligvis også, at der er en øget efterspørgsel på eksempelvis massører. Nogle virksomheder vælger at ansætte deres egen faste massør, mens andre hyrer en ekstern massør ind.

Så hvis du er massør, der søger et job eller har mulighed for at arbejde nogle flere timer, så kan du med fordel holde øje med forskellige jobopslag og lignende. Tendensen peger i den grad mod, at vi kommer til at se flere og flere opslag med titlen massør søges i den nærmeste fremtid.

Det er naturligvis glædeligt for de massører, der rundt omkring i landet sandsynligvis har været påvirket af COVID-19 nedlukninger og de dertilhørende restriktioner. Vi kan derfor kun anbefale, at man slår til, hvis man har kompetencerne.