DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Du kender helt sikkert festivalarmbåndet fra sommerens udendørs koncerter. Men festivalarmbåndet bliver brugt til meget andet end som adgangsarmbånd eller entréarmbånd på festivaller.

Festivalarmbånd bliver brugt ved alverdens former for arrangementer, hvor man som arrangør har behov for at kunne identificere de gæster, der har adgang til en specifik event.

Festivalarmbånd fås i mange kvaliteter, prisklasser og med ad-ons, så du kan tilpasse armbåndene de specifikke krav og behov du har til adgangskontrol.

Herunder ser du hvordan festivalarmbånd bliver brugt i mange forskellige sammenhænge, så du kan få inspiration til hvordan du kan bruge festivalarmbånd:

  • Festivaller: Ved entreen får man udleveret et festivalarmbånd. Armbåndet monteres fast om håndleddet. Armbåndet kan ikke tages af igen uden at ødelægge det og kan derfor ikke overdrages til andre. Det giver et godt flow, når dine gæster kan vise armbåndet og hurtigt gå ind og ud af festivalområdet.
  • Campingpladser: Med et armbånd om håndleddet er det nemt for personalet at genkende de gæster, der må opholde sig på campingpladsen. Det kan fx være at det kun er gæster med armbånd, der må bruge poolen, badefaciliteter mm.
  • Hoteller/resorts med all-inclusive: Når gæsterne har betalt, er al mad og drikke gratis. I stedet for at huske et kort er det nemt at have et armbånd på. Armbånd i forskellige farver kan vise om man må få skænket alkohol/serveret frokost mm.
  • Vi kender turpasset. Når det er købt og betalt er der fri entré til alle forlystelserne. Turpasset er ofte et tyvekarmbånd, som bliver båret en enkelt dag eller to.
  • Museer: Flere museer vil gerne give gæsterne mulighed for at komme igen senere på dagen, hvis de har behov for en spisepause i løbet af besøget. Et armbånd er derfor en oplagt mulighed for at vise, at billetten er betalt. Og der er ingen diskussion om man har tabt billetten. Et vævet armbånd er blandt favoritterne på museerne. Man kan også vælge et genanvendeligt silikonearmbånd, som gæsten afleverer når besøget er helt slut. Armbåndet udleveres evt. mod betaling af et depositum, som bliver tilbagebetalt, når armbåndet er afleveret.
  • Diskoteker/barer: Skal dine gæster have mulighed for at få ind og ud af baren, når der er betalt entré? Så er et armbånd en nem mulighed for at sikre synlig adgang. I forbindelse med events, hvor gæsterne kommer flere gange i løbet af en uge, kan et armbånd fungere både som reklame for andre, men også en påmindelse til gæsten om, at hun kan komme igen en anden dag. Her er tyvekarmbånd en oplagt løsning. Tyvekarmbåndet er en billig og holdbar armbånd, som sagtens kan tåle at den, der bærer det går i bad eller svømmehal.
  • Lejrskoler/arrangementer for børn og unge: På armbånd til børn kan det være en idé at have et telefonnummer eller kontaktoplysninger på de voksne, de har brug for at komme i kontakt med, hvis de er blevet væk fra de andre eller er på tur. Gør det nemt at integrere dette på armbåndet med en plade/tag eller få det trykt direkte på armbåndene.