DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når du bruger mange timer på at arbejde, må dagen godt føles nem og produktiv. Ved at følge disse 3 tips vil du få en gladere og mere effektiv dag på jobbet. 

Vækkeuret ringer, du skal op og afsted på arbejde. Det hele går lidt i tomgang og det føles som om at du er fanget i et hamsterhjul; dagen skal bare overstås, så du kan komme hjem og ligge på sofaen. 

Du har måske endda også oplevet at du er begyndt at få fysiske skavanker af at gå på arbejde? Der er rigtigt ærgerligt og slet ikke meningen at du skal føle sådan. Heldigvis kan du gøre rigtig meget for det selv, ved blot at følge disse 3 tips. 

Tip 1: Skærmbriller kan lette arbejdsdagen

Mange danskere bruger en del tid af deres arbejdsdag på en computer. De fleste ting er efterhånden blevet digitaliseret og alt papirarbejde skal nedskrives og gemmes. Derfor oplever langt flere mennesker også at deres øjne trættes, hvilket går ud over ens evne til at holde fokus og koncentrere sig.

Oplever du at have koncentrationsbesvær, ondt i skulder og nakke og/eller at dine øjne føles irriterende, bør du få dig et par skærmbriller. De vil aflaste både dine øjne, øge din koncentrationsevne og sidst men ikke mindst, så kan de også afhjælpe på fysiske smerter i skuldre og nakke. 

Tip 2: Vær glad og humoristisk

Det kan godt virke svært at finde overskud til, hvis man er træt af at gå på arbejde, men prøv alligevel. Brug for eksempel pauserne til at snakke med dine kolleger, så i får dannet relationer. Kom med et smil og en sjov bemærkning. Det smitter.

Tip 3: Giv dine kolleger ros

Husk at give dine kolleger ros, særligt når de har gjort noget ekstra godt. Ros smitter ligesom smil, og du vil højst sandsynligt opleve nogle gladere kollegaer, som vil lægge mærke til dig og give dig ros.