DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er nok de færreste, der tænker særligt meget over flis i deres hverdag. Man går måske forbi det på vej til skole, job eller sin nystartede virksomhed. Der ligger det så fint i forskellige bede og ser egentlig meget pænt ud, men mere tankeplads får det heller ikke. Og det er i virkeligheden en stor fejl. De fine små træstykker har nemlig masser af gode egenskaber, så hvis din virksomhed i forvejen beskæftiger sig med landbrug eller lignende, kan flis være en rigtig god måde at udvide på. Og hvis du lige er startet op, så kan flis også være et fremragende produkt til at sætte virksomheden i gang. Det er bare at begynde!

Hvor får man flisen fra?

Det første spørgsmål man skal stille sig selv, hvis man ønsker at begynde at sælge flis, er selvfølgelig, om man vil producere sit eget eller snarere være leverandør. Der er muligheder i begge dele, men hvis man ønsker at starte sin egen produktion, er man naturligvis nødt til at anskaffe sig en flishugger. Du kan selvfølgelig finde en flishugger, der kan spændes på bilen, men du kan også købe dig en Stærk flishugger til traktor. Det vigtigste er at finde en, der passer til din virksomhed.

Vælg den rigtige flis

Uanset hvilken løsning du vælger, er nøgleordet selvfølgelig kvalitet. Det er vigtigt at orientere sig i hvilke former for træ, der giver den bedste flis, så dine kunders haver får de bedst mulige vilkår. Formålet med flisen er jo netop at holde alt ukrudtet væk, og til det fortjener kunderne naturligvis det bedste. Som bonus kan flisen også se rigtig dekorativ ud, og så har den en lang holdbarhed og er tilmed bionedbrydelig. Derfor kan flis også være en udmærket løsning, når det gælder om at tænke klima ind i virksomheden.