DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være vanskeligt at finde ud af, hvad man skal stille op, når der har været et dødsfald i den nærmeste familie. Først og fremmest er der en sorg, der skal bearbejdes – og efterfølgende er der en masse praktiske ting, som skal ordnes.

Dødsboet skal tømmes, så det kan blive solgt. Det betyder, at alle ting, der er i dødsboet, skal ryddes – og det er et større arbejde, end man umiddelbart skulle tro.

Først og fremmest er det vigtigt, at de ting, der har værdi, bliver gemt, så dem, der vil have det, kan få det. Derefter er det nødvendigt, at alle de ting, som ingen vil have, og som ingen værdi har, bliver smidt ud.

Det er et stort arbejde

Hvis der er noget, som har værdi, men som ingen vil arve, er det en god idé at sælge det. Der er med andre ord meget arbejde i at tømme dødsboer, og derfor kan det være praktisk at få professionel assistance til arbejdet.

Der er mange måder, man kan få hjælp på. Man kan enten vælge at uddelegere hele arbejdet, eller blot noget af det. Man vælger også selv, om virksomheden, der hjælper en, skal sælge de ting, der er i boligen, hvis de har værdi, eller om de bare skal smides ud.

Det er en god forretning at tømme dødsboer

HSDK.dk, som arbejder med tømning af dødsboer, har gjort en god forretning ud af det. De hjælper personer, som ikke selv kan overskue at tage sig af arbejdet, med at komme igennem en svær tid, så det er muligt at bearbejde sorgen.

Du kan læse mere om, hvordan de hjælper familier med at tømme dødsboer ved at klikke på dette link. Der er mange muligheder for at få hjælp, og du bestemmer selv, hvordan og hvornår du ønsker hjælp.