DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når en kollega eller medarbejder har fødselsdag på arbejdspladsen, eller ved en anden stor begivenhed i livet, der kræver fejring med gaver, kan det være svært at finde den helt rigtige. Hvor personlig skal den være? Hvad skal den koste? Det er bare et par af de spørgsmål, der kan dukke op, når du skal vælge den perfekte gave til din kollega eller medarbejder. Læs med her og få et par eksempler på de perfekte gaver til din medarbejder.

Giv et gavekort

En yderst populær og god gave til en kollega eller medarbejder er det klassiske gavekort. Du kan både give et gavekort til en specifik ting, for eksempel en lækker butik fyldt med delikatesser, eller måske en oplevelse, som de godt kunne tænke sig at prøve. Et gavekort er en god og let måde at vise, at man holder af et andet menneske og ønsker, at de skal have lidt ekstra forkælelse. Ønsker man at lægge lidt ekstra tanke og personlighed i gavekortet, kan man vælge at lave det selv – dog kan du selvfølgelig også tage den nemme vej – køb skattefrit gavekort til dine medarbejdere.

En lækker gavekurv

Gavekurven er også en populær og lækker gave til en god kollega eller medarbejder. Gavekurven er en rigtigt god gave da du kan proppe alt muligt forskelligt ned i den – der er en masse muligheder! En god gavekurv til en kollega kunne for eksempel være fyldt med lækker chokolade, der kan snackes lidt på på arbejdspladsen, eller måske noget lækker kaffe eller te. Måske har din kollega eller medarbejder noget bestemt slik, de er helt vilde med, som du kan lægge i gavekurven. Der er mange forskellige muligheder, så det er bare med at slå sig løs og være kreativ med gavekurven!

Dekoration til arbejdspladsen

Ønsker du at give noget, der er en smule mere personligt end et gavekort eller en gavekurv, kan du give noget lækkert, som din kollega eller medarbejder kan bruge på arbejdspladsen. En god gave til arbejdspladsen kan for eksempel være en lille lampe, en billedramme eller en pæn vase med blomster i. Igen er der enormt mange muligheder, så det er bare med at være kreativ. Måske har din kollega en bestemt ting på ønskelisten – her er det selvfølgelig oplagt at gå efter ønskelisten og give dét i gave. Din kollega vil med sikkerhed sætte pris på gaven uanset hvad.

Held og lykke!