DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I haller, fitnesscentre og dansesale er vi vant til at blive mødt af vores eget spejlbillede på de kæmpestore spejlvægge. De er til for, at man kan observere sig selv, mens man træner og motioner på livet løs. Er I en virksomhed med brug for disse, er I havnet det rette sted.

Træf det rette valg mht. allierede

Der eksisterer et utal af professionelt lavet spejlvægge til bl.a. fitnesscentre. Kunsten er at vælge det rette firma til at producere dem til ens egen virksomhed. Nogle virksomheder, som beskæftiger sig med spejlvægge, har specialiseret sig i netop det og er derfor yderst kvalificerede til opgaven. Andre har et mere alsidigt fokus på både spejlvægge og andre komponenter til haller, fitnesscentre osv. Når man investerer i spejlvægge, er der flere ting at overveje forinden: Det skal for eksempel besluttes, hvilken tone glasset skal have, hvor tykt det skal være, hvilken type glas det skal være lavet af m.m. Disse ting er det selvfølgelig ikke påkrævet at have besluttet, inden man stiller sig i kontakt med et firma, der producerer spejlvægge. Producenten kan også altid være med i beslutningerne og rådgive med mere ekspertise, end man selv har.

Gør supermarkedet mindre isoleret

Det er ikke kun haller, fitnesscentre og dansesale, der benytter spejlvægge til at fremme lokalets funktionalitet. Også steder såsom butikker og svømmehaller ses sommetider med dem. Arbejder du i en sådan virksomhed, kan du altså stadig foreslå at opsætte spejlvægge. I en butik kan det være behjælpeligt, fordi det får rummet til at fremstå dybere, end hvad det i realiteten er. Det er rarere at befinde sig i et stort og åbent lokale end i et lukket og klaustrofobisk. Spejle kan faktisk fungere lidt som en slags vinduer. Der er som regel ikke ret mange vinduer i et supermarked, så at montere spejlvægge kan åbne rummet lidt.