DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du brug for ekstra lagerplads til din virksomhed, eller har du indbo eller vareprøver, der skal opbevares, kan du med fordel kigge på to meget populære løsninger til dit problem; depotrummet og containeren. Begge dele er smarte, og vil gøre dig og dit firma gavn. Læs med herfor fordele ved valg af depotrum og container.

Smart og sikker opbevaring i et depotrum

Har du brug for oplagring af indbo mm., er et depotrum oplagt at tage til overvejelse. Et depotrum er først og fremmest sikkert, og det er kun dig, der vil kunne åbne det med en personlig adgangskode. Ubudne gæster kan altså ikke komme ind til dine ting.

Et depotrum er perfekt til møbelopbevaring, da dit opbevaringsrum er opvarmet og har en lav luftfugtighed og en stabil temperatur. Dette betyder, at dine møbler, dit træ eller andet ikke tager skade og ikke får den frygtede ”kælderlugt”.

Næsten alt kan komme ind til opmagasinering, da der er sørget for brede gange og tilgængelige kørevogne, så du nemt kan fragte dine ting mellem bil og rum.

Derudover er et depotrum den billigere løsning.

Container som en god løsning til opbevaring

Der findes selvfølgelig andre gode løsninger som alternativ til depotrummet, og det er nemt med containerleje. En container kan være en stor fordel for din virksomhed. Både hvis i har gang i en flytning eller renovering, men også hvis I bare har brug for lidt ekstra lagerplads.

Containeren er smart, fordi den kan leveres til det sted, du ønsker den. Den kan altså stå ved din virksomhed, og der slippes for ture frem og tilbage, til og fra et depotrum.

I en container kan indbo, vareprøver mm. stå i sikkerhed for vejr og indbrud, ligesom i depotrummet. Her tager møbler, træ mv. heller ikke skade, hvis containeren er isoleret.

Tag beslutningen set i lyset af dine behov.