DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Arbejder du i en branche, hvor I transporterer ting? Virksomheder, der skal flytte mange, tunge ting som en del af dagsordenen, har brug for at alliere sig med en professionel og troværdig transportleverandør. Hvad er det vigtigt at være opmærksom på, når man søger en troværdig leverandør heraf? Læs med her, hvor vi kommer med nogle bud!

Skal I have en trailer?

Hvis I allerede har en del af udstyret selv, kan det være, at I kan nøjes med at få installeret en trailer på jeres eksisterende køretøjer. Når I leder efter den rette trailerleverandør, er det fornuftigt at søge en, der har en praktisk trailer service. Nogle, der fx kan hjælpe, hvis der er noget, der går i stykker – fx bunden eller presenningen i traileren. En troværdig trailerleverandør er nemlig i høj grad en, der kan hjælpe, skulle der være problemer med jeres trailer. Derudover skal I naturligvis finde en, der kan hjælpe jer med monteringsarbejdet. For selvom monteringen er mere simpelt, end andre alternativer, så er det stadig et kompliceret arbejde at fuldføre for en, der ikke har kendskab til sættevogne, lastbiler og trailere.

Allier jer med nogen, der kender til loven

Der er regler for hvor stor en sættevogn må være i Danmark. Derudover er det lovpligtigt at få synet sin trailer hvert 5. år, og det er noget, man skal være certificeret til at gøre. Hvis I ikke undersøger jeres mulige samarbejdspartner, inden I hjælper dem, kan I risikere, at de ikke har forstand på hvilke lovpligtige krav, der sættes til transportbranchen. Husk derfor at undersøge om jeres eventuelle allierede er certificerede – også hvis de forhandler mærker, som man skal være certificeret til. Dette gælder de mest populære mærker inden for transportbranchen som fx Kögel og Schmitz Cargobull trailere.

Vælg nogle med erfaring

Det er ikke altid gyldigt at de ældste i branchen, er de bedste. Men, der er dog alligevel en stor sandsynlighed for, at det er tilfældet. De, der har været længe i branchen, har også haft lang tid til at administrere deres service til perfektion. Derudover er det nemmere at finde feedback fra andre, hvis virksomheden har eksisteret i lang tid. Noget, man dog skal være opmærksom på, hvis man vælger en ældre virksomhed, er, om de holder sig opdaterede på nyere teknologi.