DEL

.

Mange virksomheder, der arbejder med industri eller på et lager, har brug for udstyr til at løfte tunge genstande. Det er nemlig ikke godt for dig og dine medarbejdere at stå for løftene selv, da det kan give rygproblemer, og du vil hurtigere blive slidt ned. Derfor er løfteudstyr essentielt for alle virksomheder, hvor løft af forskellige arter indgår i arbejdet.

Hvilket løfteudstyr passer til din virksomhed?

Det kan være forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilket løfteudstyr der er brug for. Men der vil helt sikkert være en løsning for din virksomhed, lige meget om du arbejder indenfor fødevaredistribution, møbelbranchen, jern og metal eller lager og logistik.

Vakuumløfter

Mange virksomheder vil have gavn af en vakuumløfter, da den kan løfte genstande uden at påføre skade på genstandene. Måden en vakuumløfter virker på, er ved at skabe et undertryk, så løfteren sidder fast på genstanden, og dermed kan genstanden løftes efter behov.

Hvis en vakuumløfter lyder som noget for dig og din virksomhed, kan du finde den hos Alvac Industry, hvor du også kan finde andre former for løfteudstyr. Alvac Industry laver også specialerede løsninger, så der findes en løsning til dit behov.

Hvordan passer du på dig selv, indtil du får købt løfteudstyret?

Lige meget hvor godt du prøver at passe på dig selv, når du foretager et løft, vil løftene slide på dig, hvilket kan føre til, at du ikke kan udføre dit job, som du burde. Derimod er der nogle forbehold, du kan tage, der vil gøre løftene mere skånsomme for dig og din ryg. Du bør blandt andet holde din ryg stærk ved hjælp af forskellige rygøvelser. Samtidig skal du altid give dig selv tid til løftet, så du ikke forcerer noget, men får spændt op i hele kroppen, så din krop er klar på løftet.