DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Et lagerhotel er typisk en stor bygning som er delt ind i en masse forskellige rum, efter størrelse. Rummene er aflåste, og kan forsikres mod betaling eller via indboforsikring. Hotellerne sørger for en masse forskellige services, så dine produkter opbevares bedst muligt. De kan være sikret mod vandskader, være opvarmet, 24 timers adgang, og andre smarte løsninger.

Hvorfor er det netop en god ide at benytte sig af lagerhoteller?

Der er flere grunde til at efterspørgslen er blevet større i forbindelse med folk i stigende grad benytter sig af at leje lagerrum. I dag blomstrer nybyggeriet og står i fuld flor, og tendensen har vist sig at de i mindre grad er udstyret med loft- eller kælderrum som førhen. Det vil nødvendigvis give problemer med opbevaringen. Så mulige scenarier for at benytte sig af et lagerhotel kunne være:

  • Du står midt i en indflytning til ny lejlighed, og har brug for opmagasinering af det overskydende.
  • Hvis man står midt i en ind- og udflytning, kan det være en fordel at gøre brug af opbevaring, da det meget nemt kan stå på over en længere periode, det kunne være ift. et huskøb.
  • Skal du forlade din bolig for en tid, det kunne være ved et udlandsophold, så ville det også være en god ide.

 

Er det muligt at forsikre ting du holder af?

Hvis du gerne ville forsikre dit kæreste eje, så skal du i første omgang sikre dig, at dine ting er låst forsvarligt inde. Det er lidt forskelligt fra selskab til selskab. Tit og ofte dækker din indboforsikring, så start med at kontakte dem. Vi kan helt sikkert finde opbevaring til dig, uanset hvor du befinder dig.

Hvad er priserne på hoteller?

Når du skal finde dit rum, så er der meget forskel på priserne. Det handler dels om hvilken operatør du væger, samt hvor i landet du befinder dig. Det handler om udbud og efterspørgsel.

Hvor meget plads du har brug for og hvilke services du tilvælger, betyder også en del. Så det handler bare om at støvsuge markedet, for at finde det, der passer ind.