DEL

.

En arbejdsdag kan hurtigt blive lang. For mange kræver det derfor en del forfriskninger at holde gejsten og energien kørende i løbet af dagen. Det er ikke altid madpakken eller frokosten lige rækker, når arbejdsdagen strækker sig over otte timer. Som arbejdsgiver kan du derfor gøre et godt indtryk for dine medarbejdere, ved at sørge for forfriskninger på arbejdspladsen. På den måde kan du også vise dine ansatte, at du værdsætter deres hårde arbejde.

Sluk tørsten med frisk, koldt vand

Et godt sted at starte, når vi snakker forfriskninger, er ved at sørge for at der altid er koldt vand. Du kan give denne luksus til dig selv og dine ansatte ved at investere i drikkevandskølere, som kan stå på gangen, i personalerummet eller hvor det ellers giver mening for jer. Det er en større luksus end man tror, men iskoldt vand er tit netop det man trænger til, når energien er ved at være lav. Og så er det bare meget nemmere, end at stå i en evighed og vente på, at vandet fra køkkenhåndvasken nærmere bliver tempereret end koldt.

Hav snacks klar, når det hele brænder på

Udover at sørge for at tørsten hos dine ansatte er slukket, kan det være en god idé at have lidt snacks på lager. Når man er igennem halvdelen af dagen, men måske har haft en uheldig episode med en kunde, kan det være trøstende at smutte i frokoststuen og spise en vingummi. Det behøver heller ikke være søde sager. En kurv med frugt, som bliver udskiftet hver uge, kan også gøre stor glæde ved de ansatte, da de på den måde kan få lidt energi i løbet af dagen. Der er højst sandsynligt ingen der vil klage over en frugtkurv eller en slikskål til fri afbenyttelse. Mængden og muligheden for dette afhænger selvfølgelig meget af, hvor stor virksomheden er.