DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være lidt af en kunst at købe maskiner til virksomheden. Der findes utallige mærker, løser samme behov, men som hver især tilfører opgaveløsningen en ekstra dimension – f.eks. i form af komfort, udvidet garantier eller andet, som kan have indflydelse på købsbeslutningen.

Vigtigst af alt er det dog, at du finder den helt rette leverandør! Der kan nemlig være store fordele i at have samme forhandler og mulighed for efterservice.

Find en full service leverandør

Når du vælger leverandør, skal denne ideelt set kunne rådgive, have de rette maskiner og kunne klare service efterfølgende.

Rådgivning: Erfaringen fra den rette leverandør kan være guld værd! Det kan være svært at følge med i en maskinbranche, hvor der også sker nye ting hele tiden. Maskinernes effektivitet og ressourceforbrug forbedres løbende, hvorfor det er meget vigtigt, at dine behov og dit budget bliver målt op imod den bedste løsning dertil. En god leverandør med seneste nye produktviden kan forsyne dig med det helt rette produkt.

Den rette maskine: Den rette maskine er ikke bare en, som lever op til dine behov. Det er samtidig en maskine, som er kendt for driftssikkerhed. Dertil gør en række øvrige forhold sig også gældende. Hvor har producenten af maskinen f.eks. fabrik, hvis der opstår behov for at få hjemsendt en specifik reservedel? Kan der hurtigt tilsendes eksperter, såfremt der er tale om en helt ny model med en sær lyd eller andet? Og er producenten en, som er kendt for at levere god service og lytte til sine slutkunder?

Efterservice: Når du køber en ny maskine, kan du med fordel gøre det et sted, hvor de også kan stå for service og vedligeholdelse. Det reducerer mængden af kontaktpersoner og giver som regel et bedre samarbejde, da du lærer én god leverandør at kende. Det forudsætter naturligvis, det er en god leverandør, men finder du en sådan, kan det blive et meget væsentligt samarbejde, der smitter af på din egen virksomheds evne til at løse opgaver – fordi i altid har køreklare maskiner eller kan få udfordringer håndteret hurtigt.