DEL

.

Derfor skal du vælge metallisering

Har du noget, der er særligt udsat i forhold til korrosion? Hvis du har større udstyr fremstillet i stål eller jern, som har plads udenfor, så foreslår vi, at du beskytter det med en metallisering. Vi har et meget vådt vejr her i Danmark, og det er bestemt ikke egnet til at opbevare produkter i, som er i risikogruppen for rustangreb.

Læs om de mange fordele ved metallisering her, og overvej, om der er noget, du skal have beskyttet!

Dit udstyr holder længere

Det er naturligvis ikke gratis at få korrosionsbeskyttet sine redskaber. Men når først udstyret er beskyttet, vil det holde i meget længere tid. Der er derfor mange, der oplever at spare penge på at få foretaget en korrosionsbeskyttelse i længden. Hvis først korrosion er opstået på dine ting, er det grimt og besværligt at fjerne igen.

Vi mener derfor, det er bedre at tage sine forbehold, inden uheldet er ude. Med korrosionsbeskyttelse er du sikret, at dine ting holder i meget længere tid. Metalliseringen danner nemlig et stærkt beskyttende lag omkring produktet, som sørger for, at vind og vejr ikke ødelægger det.

Dit produkt er for stort til galvanisering

Der er også mange, der vælger at galvanisere. Galvanisering er, når man dypper en genstand i et kar af flydende zink, hvilket også giver et beskyttende lag. Det er dog ikke alle produkter, der egner sig til galvanisering. Nogle produkter er ganske simple for store til at kunne være i en sådan beholder. Andre kan ikke tåle den høje varme. Den opvarmede zink opnår en varme på 460 grader, så det er ikke så underligt, at det ikke er alle produkter, der kan holde til varmen.

Hvordan udføres en metallisering?

En metallisering udføres ved, at en fagmand sprøjter det beskyttende lag uden på det givne produkt, der skal korrosionsbeskyttes.

Inden metalliseringen udføres, kan det være nødvendigt med en sandblæsning. En sandblæsning “ridser” det yderste lag af produktet, så overfladen bliver mere ru. En ru overflade er ønskværdig, fordi den tager bedre imod metallisering efterfølgende. Hvis ikke produktet først gennemgår en sandblæsning, kan man risikere, at resultatet ikke bliver som ønsket.

Lyder metallisering som noget for dig? Læs mere!