DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

5 fede gaveidéer til dine ansatte

Når man er chef og skal give sine ansatte gaver, vil man altid gerne give dem noget, som de kan bruge og bliver glade for. Det er bare ikke altid let at finde ud af, hvad det er.

Vi har fundet fem forslag til chefen, der gerne vil være endnu mere “chef” og give sine medarbejdere brugbare gaver, som altid falder i god jord!

Vin – fordi alle elsker det

Hvis det er en gave, der altid vinder hjerter, så må det være vin. Vin er en skøn gave, fordi alle elsker et glas vin i den varme sol eller som supplement til madlavningen.

Det kan dog virke ufint at gribe ud efter den billigste variant i det lokale supermarked. Vi foreslår noget andet: Tag ud på en vingård og køb dansk vin! På den måde kan du fortælle om vinproduktion, støtte det danske erhvervsliv og mindske dit personlige CO2-aftryk! Win-win-wine, siger vi bare!

Gavekort – fordi det er fleksibelt

Det gode ved gavekort er, at du ikke selv skal tage stilling til gavens indhold. Det kan særligt være smart i forhold til de ansatte, du ikke ved særlig meget om.

Chokolade – fordi alle elsker en lækkerbisken

Chokolade kommer i mange forskellige kvaliteter og varianter. Her vil vi gerne igen udtrykke, at vi ikke mener, man skal diske op med en plade Marabou eller lignende. Men hvis man giver fin chokolade som gave, så kan det sagtens fungere – og det kan alle lide.

Øl – fordi det er sjovt at variere

De fleste åbner nok en rimelig standard pilsner, når de skal drikke øl. Men der findes så mange lækre varianter derude, som vi slet ikke benytter os nok af. Det er fx en god gaveidé at komme et sæt på 6 forskellige øl.

Brætspil – fordi det hitter lige nu

Det er måske ikke alle medarbejdere, der ville sætte pris på et godt brætspil, men de fleste ville nok alligevel. Brætspil hitter stort for tiden – måske fordi vi længes efter underholdning, der ikke er elektronisk?

Held og lykke med gaveindkøbet! Vi håber, du kan finde inspiration herfra!