DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du overvejer at flytte dit firma til nye kontorlokaler, skal du være opmærksomhed på, hvilke ønsker du har til disse lokaler. Det kan være meget forskelligt for hver enkelt virksomhed, hvilke egenskaber et kontorlokale skal indeholde, men samtidig er der også nogle egenskaber, som alle firmaer kan have glæde af.

Du kan finde udlejning af kontorlokaler i mange prisklasser, men hvis du undersøger markedet, behøves det ikke koste en formue.

Adgang til kantine

Det er altid smart at have adgang til en kantine. Det vil være rart for dine medarbejdere at komme væk fra skrivebordet, når de skal spise. På den måde får de lidt luftforandring i løbet af arbejdsdagen, og dine medarbejdere har mulighed for at snakke sammen om andet end arbejde.

Internet

De fleste firmaer har brug for en god internetforbindelse på deres kontor. Derfor skal du altid undersøge, om der er mulighed for en stabil internetforbindelse, inden du flytter til et nyt kontorlokale. Hvis der ikke er ordentligt internet, kan det nemlig forsinke dit arbejde unødvendigt.

Rengøring

Hvis du ikke selv har mod på at stå for rengøringen, kan det være en god ide at hyre nogle til det. Det skaber et bedre indtryk af kontoret, når det er rent og præsentabelt, hvilket især er vigtigt, når du får samarbejdspartnere på besøg. Derudover giver er et rent kontor et bedre arbejdsmiljø for dine medarbejdere.

Mødelokaler

Det er ikke alle firmaer, der har brug for mødelokaler, men hvis du har, skal du huske at kigge efter det, når du leder efter nye kontorlokaler. Det er en god ide at have adgang til et mødelokale, hvis du arbejder i et åbent kontorlokale, da det kan det være rart, at du har et andet lokale, når du skal holde samtaler med samarbejdspartnere, kunder eller enkelte medarbejdere.