DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det gode arbejdsmiljø består af glade og tilfredse medarbejdere, men hvordan sikrer man, at alle er glade for at komme på arbejde og dermed også vil gå den ekstra mil for forretningen? Det kommer vi med et par bud på længere nede i artiklen.0

Personalegoder er en sikker vinder

Hvis du vil være sikker på, at du kommer til at vinde dine ansattes hjerter, så er det en god idé, hvis du beslutter dig for, at du gerne vil give dine ansatte noget, der ikke bare er løn. Derfor kan det være en rigtig god idé at investere i forskellige personalegoder, som de ansatte vil elske. Det kan godt være, at det koster dig penge nu og her, men det kommer også til at være billigt nok, fordi du får nogle glade og tilfredse medarbejdere. Det kunne eksempelvis være et mobil abonnement.

Sørg for, at medarbejderne føler sig hørt

Der er mange gode grunde til, at du skal få dine medarbejdere til at føle, at de bliver hørt. Hvis du kan det, får du deres respekt, og på den måde vil du kunne drive din virksomhed vidt, fordi du får dine ansatte til at ville yde lidt mere. Det er samtidig en god idé, hvis du laver noget med dine ansatte uden for arbejdstiden også.

Du bygger ikke en virksomhed ved at være arrogant, men i stedet ved at være rigtig flink ved medarbejderne – men også ved at holde dem i kort snor, så du har mulighed for at påvirke dem til at yde ekstra.

Husk desuden, at det kan være en god idé, hvis du holder MUS-samtaler en gang imellem – og gør det desuden sådan, at de ansatte ikke føler, at der er noget, de ikke kan sige. Det er nemlig ikke så godt, hvis de føler, der er lagt bånd på dem.