DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Ejer du et firma? Og skal du indrette firmaets nye kontor? Så er du landet det rette sted. Herunder får du nemlig nogle gode råd til, hvordan du indretter det optimale kontor for dig og dine ansatte.

Dig og dine medarbejdere bruger mange timer dagligt på arbejdspladsen. Derfor er det alfa omega for både arbejdsglæden og effektiviteten, at du og dine medarbejdere har et velindrettet kontor med alt det fornødne udstyr.

 

1.   Vælg nogle gode arbejdsborde

Det er vigtigt, at dine medarbejdere har en ordentlig arbejdsstation. Derfor er første step at vælge nogle gode arbejdsborde. Vælg et bord med god plads så der er plads til både computer, tastatur, kontorartikler o. lign. For optimal komfort bør du vælg et hæve-sænkebord, så du og dine medarbejdere har mulighed for at arbejde stående.

 

2.   Komfortable kontorstole

En god stol er særdeles vigtig. Dig og dine medarbejdere bruger nemt mange timer på stolen, og derfor er det vigtigt med en kontorstol i god kvalitet. Den bedste løsning er at lade dine medarbejdere vælge deres egen kontorstol. Giv medarbejderne et maksbeløb for hvad stolen må koste, og lad dem selv finde den stol der passer bedst til dem.

 

3.   Plads til opbevaring

For at holde kontoret ryddeligt og overskueligt er det vigtigt at have reoler og skuffer, hvor dine medarbejdere kan opbevare deres notesblokke, mapper, kuglepenne og andre kontorartikler. For optimal indretning bør du give hver af dine medarbejdere råderum over deres egen reol.

 

4.   Ordentlige kontorartikler

Gode arbejdsredskaber er vigtigt at have på et kontor. Derfor bør du indkøbe et parti af forskellige kontorartikler. Køb gerne alt lige fra kuglepenne, notesblokke, mapper, ekstra computertasker og printerpapir. Sørg for at lageret altid er fyldt op, så hverken du eller dine medarbejdere mangler kontorartikler. Hos Printdanmark.dk finder du et stort udvalg af mange forskellige slags kontorartikler til billige penge.