DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er mange måder, hvorpå du kan indrette dit kontor, og mange indretter nok efter, hvad der virker mest praktisk. Det kan dog også være en god ide at indrette dit kontor efter den stil, du godt kan lide, da det giver dig lyst til at tilbringe tid på kontoret, hvilket er en fordel, da du vil komme til at bruge mange timer der.

Indretningsplan

En af måderne, der kan sikre, at din indretning ikke bliver rodet, er ved at have en indretningsplan fra starten af. Nogle af de punkter, du bør overveje i din indretningsplan, er som følger:

  • Det er vigtigt, at der kommer godt med lys ind i et kontor. Hvis vinduerne skal udskiftes, eller der sættes flere vinduer i, så gør det nu, inden du begynder indretningen.
  • Derefter kan du lave en liste over de møbler, elektroniske enheder og lignende, der skal være på kontoret.
  • Lav en plantegning over kontoret, så du kan se, hvor der er plads til de forskellige møbler.
  • Når du flytter møblerne ind på kontoret, kan du prøve at sætte dem forskellige steder i rummet, så du kan se, hvad der fungerer bedst. Det kan nemlig være svært at visualisere rummet ud fra en plantegning.
  • Sæt alle dine ting op på dit kontor og sæt et personligt præg på indretning. Du kan blandt andet gøre brug af tæpper til gulvet, hylder på væggene eller billeder af familien på skrivebordet. Gør hvad der skal til for, at du kan lide dit kontor.

Flyttefirma

En måde at få mere tid til indretningen er ved at få hjælp til flytningen. Et flyttefirma vil give dig tid til at ordne alle de andre praktiske ting, der skal gøres i forbindelse med en flytning. Det vil også give dig tid til at fokusere på indretningen, så du får en god flytteoplevelse.