DEL

.

Hvordan ser det ud, hvis du kører en finger over de øverste overflader på reolen eller hvis du vender firmaets mange tastaturer på hovedet og ryster dem? Giver første scenarie en masse støv på fingrene og næste scenarie ulækkert drys på skrivebordet? Så har i nok brug for en rengøringsaftale – og det er der rigtig god grund til at have. Det kan nemlig koste sygedage at lade være!

Når støvbomberne falder

Selvom det ofte omtales som en støvbombe, ville ordet bakteriebombe måske i virkeligheden være mere sigende. Støv er nemlig ikke så uskyldigt, som det ser ud til at være på overfladen. For faktisk består støv af døde hudceller, hår, røg og os, små tekstiler og meget mere. Kort sagt en masse ting, der sammen har potentiale til at fungere som netop bomber, der sprænger benene væk under os i kraft af kortere, men dyre, sygemeldinger eller udvikling af allergier.

Hvad værre er, så gemmer støvet sig i alle kroge og på alle overflader, så selv når vi går, lukker en dør, eller kaster en sagsmappe på bordet, hvirvler der støv op. Løsningen er grundig rengøring.

Firmarengøring skaber et sundere miljø

Hvis du ikke selv har tid og overskud til at komme rundt i krogene på hele arbejdspladsen, skal du have fat i en virksomhed, der tilbyder erhvervsrengøring.

Rengøring skaber ganske enkelt et sundere miljø, hvor der ikke lige så let florerer sygdomme på kryds og tværs.

Hvad bedre er, så skaber det også et klima, man har lyst til at opholde sig i. Det er ganske enkelt bare sjovere at møde ind en morgen til rene lokaler, kontra at møde ind og blive irriteret over at have brugt morgenen på at gøre sig klar og se professionel ud, blot for at skulle ind og opholde sig i lokaler, der ikke kan siges det samme om.

Derfor vil det være godt for både helbred og humør, hvis I ansætter en professionel rengøringsservice til at håndtere rengøringen. Huske desuden, at en sådan service kan hjælpe med at rydde op i kantinen, rengøre kaffeautomaten og alle de andre ting, man nødig vil belemre de ansatte med.