DEL

.

Sponseret: TRANSLYFT

Håndterer dine ansatte fødevarer som led i produktion, skal de bruge de rette løfteborde til jobbet – både til at håndtere fødevarerne ergonomisk og hygiejnisk. Ved det første punkt kan bemærkes, at selv små løft i det daglige kan give gener på sigt, hvorfor du skal have en optimal løfteløsning til produktion. Hvad hygiejne angår, skal løftebordet være nemt at desinficere, så fødevarer beskyttes.

Find gode løfteløsninger til erhverv udført i rustfrit stål

Du kan fx finde gode løfteløsninger til erhverv hos TRANSLYFT, hvis du leder efter løfteborde til brug i fødevareindustri. Deres løfteborde er lavet af rustfrit stål, hvilket for det første gør dem nemme at afspritte, så du mindsker risiko for kontaminering af fødevarer. For det andet tåler bordene at blive påvirket af sure, evt. tydeligt ætsende, væsker – så deres løftebordes glatte overflade ætses ikke ru.

Sakselifte har flere fordele, der gør dem værd at investere i

Leder du efter løfteløsninger, kan du finde dem som sakselifte. Sakselifte justeres i højden ved at folde saksene, der holder bordpladen oppe, enten ned eller op. Denne løftefunktion kan dels gøre det nemmere at justere arbejdshøjden efter den ansattes individuelle højde, så vedkommende ikke skal arbejde med løftede skuldre eller bøje sig ind over arbejdsbordet. Dels sikrer de varetransport.

Stort marked inden for løfteborde til erhverv

Sakse løfteborde kan i praksis antage vidt forskellige former, og det er som regel muligt at finde en tilpasset løsning til din virksomhed, så du hverken får en løfteløsning med færre eller flere features, end du skal bruge. Arbejdsborde med sakseløft kan variere fra hinanden, hvad angår antal sakse (og derfor hvor højt bordet kan løftes), samt bordpladens dimensioner, og om bordet fx har en rampe.

Gør tømning af containere sikkert med tilt

Tilbehør til dit løftebord er der også meget af, og her bliver spørgsmålet så, hvad du konkret skal bruge i din virksomhed? Visse løfteløsninger kommer med tilt, hvilket især er kærkomment, når at containere skal tømmes på ergonomisk manér. Med tilt slipper dine medarbejdere nemlig for at skulle foretage mange foroverbøjede løft. Og segmenterede lastklapper kan gøre al aflastning nemt.

Skænk dine ansatte en skridsikker arbejdsplatform

Agter du at finde en løfteløsning i form af en arbejdsplatform, som dine medarbejdere kan stå på for at arbejde i højden, skal underlaget selvfølgelig være skridtsikkert, og det kan du fx opnå med tåreplader. At give arbejdsliften (eller vareliften for den sags skyld) en sparkekant kan også afværge ulykker ved brug af liften. Løfteløsninger til mennesker og varer kan du nemt gøre forsvarligt sikre.

Kør en strømlinet produktion med arbejdsborde med rullebane

Ønsker du at køre en strømlinet produktion, hvor ansatte ved én arbejdsstation snildt kan sende deres emner videre til andre, så er et arbejdsbord med rullebane det rette redskab til jobbet. Disse arbejdsborde kan du også få med sakseløft, så du behøver aldrig gå på akkord med hensynet til den gode ergonomi, bare for at give snild transport af emner rundt i fabrikken. Tjek tilbud på løfteborde.