DEL

.

Som clairvoyant kan du gøre en forskel i andre menneskers liv. Hvis du har spirituelle evner, kan du endda tjene penge på at hjælpe andre. Hvis du overvejer at gøre clairvoyancen til en levevej, kan det være en god idé at tage en coach uddannelse i clairvoyance. På bare få uger kan du få trænet dine evner indenfor clairvoyance og coaching, og blive helt klar til at arbejde som selvstændig clairvoyant. Lyder det, som noget for dig? Så læs mere her. 

Hvad lærer man på en clairvoyance uddannelse?

Du får undervisning og træning i forskellige spirituelle færdigheder. Du lærer blandt andet at komme i kontakt med afdøde personer, samt skytsengle. Du lærer at udøve forskellige type clairvoyance. Du bliver i stand til at lave clairvoyance ud fra billeder og genstande. Derudover bliver du også udrustet til at lave gode sessions over Zoom. Du bliver trænet i telepati, og du tilegner dig viden om karma og tidligere liv. 

 

En af de store fordele ved en clairvoyance uddannelse er, at du også bliver en god coach. Clairvoyance uddannelse og coaching er nemlig to uadskillelige størrelser. Under forløbet får du redskaber til at udøve god coaching, og du lærer at formidle de spirituelle budskaber på en god og konstruktiv måde. Du skal kunne vejlede dine kunder, så de kan implementere de nye indsigter i deres hverdag på en god måde. Nogle gange vil du opleve, at kunderne har en “blokade”. Det vil måske betyde, at de ikke er særligt modtagelige overfor det clairvoyante budskab. Med de rigtige coachingevner, vil du lære at genkende blokader, og blive i stand til at videreformidle budskaber på en god måde. 

Kan alle blive clairvoyante?

Uddannelsen er åben for alle, men giver mest mening, hvis du føler, at du har et spirituelt talent, som du gerne vil træne. Det er typisk noget, som man genkender i sig selv. Der ikke noget rigtigt facit, men der er mange pejlemærker, som indikerer om du måske har en spirituel gave. Oplever du nogle gange, at du kan mærke stemningen i et lokale i sekundet, at du sætter foden indenfor? Har du meget nemt ved at komme i kontakt med andre folks følelser? Har du nogle gange en oplevelse af, at billeder, minder, tanker og følelser skyller ind over dig? Og det føles som om, at billederne og minderne ikke tilhører dig selv? Alt det kan være tegn på clairvoyante evner. 

 

Det kan også være, at du nogle gange bliver kontaktet af åndelige kræfter via. musik, tal, fjer eller andre subtile tegn. Hvis du f. eks stiller et spørgsmål eller går rundt med en tvivl, føler du så, at du får et svar ud af det blå? Det er et klassisk tegn på clairvoyance. Derudover kan du også opleve udsving i energiniveau og følelser. Hvis du nogle gange får et stort behov for at være alene, skal du også være opmærksom. Det er nemlig ikke unormalt, at clairvoyante personer opsøger periodisk isolation.