DEL

.

Det har været nogle hårde år. Alle har arbejdet hårdt og kæmpet for at holde sig på overfladen. Det har du og dine kollegaer garanteret også. Efter et stykke hårdt arbejde er gjort, kan du risikere, at der er nogle, der står tilbage med følelsen af, at det ikke er blevet set eller lagt mærke til. Du bør kaste et blik på dine kollegaer og se, om der er nogen, du synes kunne bruge en ekstra tak og ros for deres hårde arbejde. Giv dem et klap på skulderen og fortæl dem, hvor glad og stolt du er over dem og det arbejde, de har udført på trods af de komplicerede omstændigheder.

Sig tak med mere end ord

Ord er altid en god og smuk måde at sige tak til nogen på, men for at gøre det lidt mere specielt og lidt mere meningsfuldt for vedkommende, der sidder og skal modtage din tak, så kan du faktisk sige tak med mere end blot ord. En gavekurv med lækkerier, gavekort eller ting, du ved, de kan lide, er altid et hit. Især hvis du selv sammensætter og laver gavekurven, kommer den til at være ekstra speciel; anskaf dig noget pænt cellofan, en fin kurv og noget revet papir eller silkepapir til at pynte kurven med.

Et sundt arbejdsmiljø

Mange arbejdspladser stiller tit sig selv spørgsmålet: ”har vi et sundt arbejdsmiljø?”. Når spørgsmålet bryder tavsheden, kan I vælger at kigge på jeres medarbejdere. Hvordan har de det? Gør de deres arbejde godt? Kan de lide at tage på arbejde? Og derefter se på, hvad der skal til for at sørge for, at jeres medarbejdere har det endnu bedre. At I har det endnu bedre. Når I står med et hold af tilfredse og glade medarbejde, har I opnået at få et godt og sundt arbejdsmiljø på jeres arbejdsplads.