DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når det kommer til aktiviteter i firmaer og virksomheder, det kunne for eksempel være en løbetur eller en løbekonkurrence, er det ofte en rigtigt god ide at investere i ens løbetrøjer eller T-shirts til de ansatte.

Dette kan blandt andet give ekstra kampgejst og være med til, at der bliver præsteret bedre. Læs med her og find ud af, hvorfor dine ansatte skal have ens løbetrøjer.

Styrker teamwork og holdmentalitet

En af grundende til, at det er så vigtigt og essentielt at de ansatte, der deltager i en konkurrence eller form for løb, får ens løbetrøjer er, at det kan være med til at øge og styrke teamworket i gruppen.

Det kan gavne holdmentaliteten enormt og give en følelse af, at man i gruppen er fælles om noget. Har alle ens trøjer på, måske med et sjovt logo, ses alle som ligemænd og som en del af noget større – nemlig holdet eller gruppen, som alle kæmper for det samme.

Det kan også være en god måde for ansatte at lære at arbejde sammen på, da der pludselig ikke er så meget forskel på dem udseendemæssigt, og de kan ikke blive distraherede, som de normalt vil kunne blive på en arbejdsplads, hvor der er mange forskellige slags mennesker.

De ens løbetrøjer kan altså gøre meget mere for en gruppe ansatte, end man egentlig skulle tro. Der findes mange forskellige måder at lave ens løbertrøjer – det kunne for eksempel være flotte løbetrøjer med tryk, som de ansatte kan beholde som et godt minde.

Giver et godt indtryk

Ikke nok med at ens løbetrøjer kan øge og styrke teamworket og holdmentaliteten blandt de ansatte, så kan det også give et rigtigt godt indtryk til udefrakommende.

Det kan for eksempel være, at der holdes en løbekonkurrence på tværs af forskellige kontorer i en virksomhed eller et firma. Her er det helt oplagt at give de ansatte på diverse hold ens løbetrøjer. På denne måde kan man ikke kun se, hvem der er på hold sammen, men også hvem ens modstandere er – måske kan det endda intimidere modstanderen.

Udseende spiller en rolle

Selvom det ofte siges, at udseende ingen rolle spiller, så gør det faktisk, når det kommer til holdsport og holdaktiviteter.

Som tidligere nævnt, kan ens løbetrøjer gøre meget mere, end bare at se godt ud i en kort periode. Det kan øge selvtillid og være med til at øge motivationen blandt deltagere og ansatte.