DEL

.

For at sikre, at din virksomhed står skarpt og leverer professionelt, så skal du sørge for print af højeste kvalitet. Disse detaljer på papiret giver nemlig din virksomhed en professionel profil, som afspejler virksomhedens vækst og arbejdsgang. Du kan sikre gode print af højeste kvalitet ved at investere i HP printere. Disse er en investering, som holder i mange år, da HP printere har en lang levetid, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

For at sikre den højeste kvalitet af print bør du ydermere investere i originale tonerpatroner fra HP, som giver din virksomhed gode print om og om igen. Med en automatisk aftale vil din virksomhed aldrig løbe tør for tonerpatroner, og dermed er dig og dine medarbejdere kontinuerlige print af højeste kvalitet.

En automatisk aftale sikrer fremtidig print

Du kan vælge at købe toner til hp printer via en automatisk tonerbestillings aftale fra Atea. Her vil en installeret software på virksomheden computer holde øje med niveauet af toner, og automatisk bestille nye patroner ved behov. Dermed behøver hverken dig eller dine medarbejdere at gå og monitorere printerne, da tonerne vil blive leveret automatisk. Dermed sikrer du, at din virksomhed for fremtiden altid er i stand til at printe, uden at løbe tør for patroner. 

Via hjemmesiden kan du kontakte Atea og tage en uforpligtende snak om din virksomheds mulighed for en automatisk aftale. Her vil du blive mødt med god rådgivning og top service, så du får den bedste løsning for din virksomheds printere. 

Ved at investere i originale HP tonerpatroner vil du tydeligt kunne se kvalitetsforskellen. Med dybe farver og flot sort i høj kvalitet står din virksomheds print skarpt, både som værende læselige, men også i form af farvespillet på alle print. Denne investering giver dig meget for pengene, da du får den højeste kvalitet i alle dine print. I samme investering får du mest for dine penge, da tonerpatroner fra HP holder til mange print. Dermed skal din virksomhed ikke så ofte skifte patroner og anvende penge på dette. Din virksomhed er også garanteret gennemprøvet driftssikkerhed, da kun originale HP tonerpatroner er fuldstændigt kompatibel med HP printere.

Første skridt mod miljøvenlige løsninger

En investering i originale toner til HP printere er også en investering i miljøvenlige løsninger. Alle originale HP blæk- og tonerpatroner kan blive returneret nemt og billigt. Herefter vil disse, kombineret med genbrugsmaterialer fra indsamlede plastikflasker, blive genanvendt til fremstillingen af nye HP patroner. Selvom dette kan virke som en lille detalje, så har initiativet siden år 2000 anvendt mere end 90 millioner kilo genbrugsplastik i fremstillingen af nye patroner. Dermed er din virksomhed, med en investering i disse patroner, med til at støtte op om grønne initiativer, som skal sikre en mere bæredygtig fremtid.