DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

En urostomipose er udstyret med en udløbsventil, der gør den let at tømme, og en urinpose, som du kan bære diskret under tøjet. Hos Coloplast finder du et bredt udvalg af urostomiposer, der kan gøre din hverdag med urostomi meget lettere. Husk, at det altid er vigtigt at vælge netop de stomiprodukter, der passer bedst til dig.

Hvilke typer urostomiposer findes der?

Der findes forskellige typer urostomiposer herunder både 1-dels- og 2-delssystemer. Er du i tvivl om, hvilket system du bør vælge, kan du altid afprøve dem og få hjælp af din stomisygeplejerske til at træffe en beslutning om, hvilken slags urostomipose der er bedst egnet til netop dine behov.

Når du har en urostomi, bør du vælge en urostomipose, der er forsynet med en tilbageløbsventil, som forhindrer, at urinen løber tilbage til stomien, f.eks. når du ligger ned. På den måde kan du også minimere risikoen for urinvejsinfektioner og hudirritation.

Det er også afgørende at vælge en stomipose med et filter designet til at beskytte kullet og membranen, der er sårbare over for outputtet. Vælg gerne en løsning, hvor luftgennemstrømningen i filtreret reducerer ballooning, hvilket også bidrager til en bedre nattesøvn.

Du kan med fordel vælge en stomipose med elastisk klæber, der giver dig en god tilpasning til kroppen uanset din kropsfacon. Ved at minimere risikoen for lækage vil du med de rette stomiprodukter kunne føle dig mere sikker og tryg i hverdagen.

Du har også mulighed for at vælge en flerkammerpose, der har nogle særlige egenskaber. Stomiposen er inddelt i flere kamre, som gør, at urinen fordeler sig jævnt og skvulper mindre. For de fleste med en stomi betyder diskretion meget, og her er flerkammerposen både diskret, når det gælder pinlige kropslyde samtidig med, at den er mindre synlig under dit tøj.

Fordele ved at vælge SenSura® Mio

Coloplast tilbyder serien SenSura® Mio, der giver dig mulighed for at vælge mellem en flad, konveks eller konkav klæber. Hvad der er bedst for dig, afhænger mest af hvor din stomi sidder og af området omkring stomien. Vælger du en urostomipose fra SenSura® Mio-serien, vil du opleve optimal diskretion og en bedre tilpasning til kroppen:

  • SenSura® Mio passer til individuelle kropsfaconer og følger kroppens naturlige bevægelser, så en sikker vedhæftning bevares – på den måde kan du leve uden frygt for lækage.
  • SenSura® Mio er elastisk ligesom din hud, hvor klæberens elasticitet både kan strække sig og trække sig tilbage, når du bevæger din krop – det giver dig en større fleksibilitet og livskvalitet.
  • SenSura® Mio-serien består af diskrete produkter, så du kan føle dig tryg uanset situationen.

Bestil gratis vareprøver hos Coloplast

Er du i tvivl om, hvilke urostomiposer du bør vælge, kan du bestille gratis vareprøver hos Coloplast. På den måde kan du gøre dine egne erfaringer med de forskellige produktvarianter for at finde netop dem, der gør din hverdag lettere. Det kan også være, at du skal have forskellige stomiposer til forskellige situationer.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde en formular på Coloplast.dk med hvilket produkt, du gerne vil bestille, din brugerbaggrund og stomitype samt dine kontaktoplysninger – så leverer Coloplast din bestilling inden for 24 timer på hverdage, og der er fri fragt på alle ordrer. Du kan også ringe direkte til kundeservice.