DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I løbet af de fleste mennesker liv støder man på problemer eller udfordringer, som man ikke kan løse på egen hånd. I sådan en situation kan man få brug for advokathjælp ligesom den, som VQ Advokater tilbyder. Hos advokatfirmaet kombinerer de deres engagement med deres juridiske kompetencer inden for privatrådgivning, erhvervsrådgivning og ejendomsadministration, og skaber på denne måde værdi for dig. Her kan du læse bare nogle af de ting, som VQ Advokater kan være behjælpelige med.

Hjælp af advokat som privat

Hvis du som privatperson har brug for råd eller vejledning med ting der har et juridisk aspekt, så kan du starte med at booke et gratis rådgivningsmøde. Viften af situationer og problemstillinger, som advokaterne kan tilbyde deres juridiske assistance til, er meget bred, så der kan du med stor sandsynlig finde en løsning på dit problem. De typiske ting er dog blandt andet rådgivning i forbindelse med køb af bolig, skilsmisse eller hvis der sker dødsfald i familien og der skal tages stilling til arv, testamente og lignende. I sådanne situationer gør advokaterne deres bedste for, at du kan forstå processerne og det juridiske sprog, samtidigt med at de danner et overblik og sørger du ligeledes har et overblik.

Advokathjælp til erhverv 

Med VQ Advokaters kan du også blive hjulpet juridisk på vej inden for erhvervet. Et eksempel herpå er hvis du foran opstarten på et firma og ønsker rådgivning til, hvordan du bedst bærer dig ad. Hvis du allerede er en del af et firma eller en virksomhed, kan du ligeledes have behov juridisk hjælp eller vejledning. Uanset hvor, du er i processen, kan advokaterne hjælpe dig. Et lille udpluk af ydelserne er hjælp eller vejledning i forhold til markedsføringsloven, virksomhedsskat eller konfliktmægling/mediation. 

Arrangementer og kurser for dig 

Hvis du ikke har et behov og slet ikke et akut behov for advokathjælp, kan du gøre brug af VQ Advokaters andre tilbud. Advokatfirmaet har et tilbud om forskellige kurser og arrangementer, som til din store fordel er gratis at deltage i. Eksempelvis kunne du deltage i et kursus, der handler om arv, testamente og fremtidsfuldmagter. Familier kommer nu om dage i alle former og størrelser og kurset vil klæde dig godt på i forhold til arveloven og samtidigt også informere dig om fremtidsfuldmagter, som vi alle kan komme til at have brug for. Desuden kan du også få kurser om inkasso, GDPR-lovgivning og bestyrelsesansvar i ejer- og andelsboligforeninger.