DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du nystartet iværksætter, eller leger du med tanken om at blive det? Så er det vigtigt, at du allerede nu begynder at tænke over, hvordan du skal markedsføre din virksomhed. Som iværksætter er du nemlig din egen chef, og det er dermed også dig, der har ansvaret for, at virksomheden løber rundt. Her er synlighed altafgørende for at opnå succes. 

Hvad er markedsføring?

Markedsføring dækker over de tiltag, som du bruger til at føre dit produkt ind på markedet. Det handler om at gennemskue, hvordan du påvirker din målgruppe til at købe netop dit produkt. Det er derfor vigtigt at tænke på markedsføringen af din virksomhed og dit produkt så tidligt som muligt.

5 markedsføringstiltag

Det kan være svært at finde ud af, hvor man skal begynde med markedsføringen, så nedenfor kan du se 5 forslag til markedsføringstiltag af din virksomhed.

Reklameartikler

Reklameartikler er en nem og effektiv måde at markedsføre på. Hos Axon Profil kan du eksempelvis designe muleposer, skriveredskaber og krus med eget tryk. De har et utrolig bredt sortiment, så du kan med garanti finde reklameartikler, som vil passe til din virksomhed. Det er desuden en billig og langvarig måde at reklamere for din virksomhed.

Sociale medier

Sociale medier kan være helt ideelle platforme at markedsføre din virksomhed på. Her agerer potentielle kunder nemlig allerede dagligt, hvorfor du nemmere kan møde dem. Derudover bidrager det også til at udbrede kendskabet til din virksomhed.

Hjemmeside

Det er super vigtigt, at din virksomhed har en hjemmeside, som interesserede kan besøge. Med en hjemmeside kan du nemlig skabe både kontakt med eventuelle kunder og fastholde dem.

Netværksmøder

En optimal mulighed for at udvide dit netværk og udbrede et kendskab til din virksomhed er at deltage i forskellige netværksmøder. Det kan også være, at du er heldig at møde en potentiel samarbejdspartner.

Visitkort

Det er rigtig smart at have hjælp lige ved hånden, og det kan du have med visitkort til din virksomhed. Hvis du møder potentielle kunder, kan du nemlig udlevere visitkort, så de senere kan blive mindet om dig og din virksomhed. Det gør en verden til forskel!

Der findes dog utrolig mange andre måder at markedsføre sin virksomhed på. Der findes et utal af markedsføringstiltag, hvis ovenstående ikke lige passer til dig og din virksomhed. Der er også nogle iværksættere som vælger at hente hjælp ved medie- og webbureauer, hvis opgaven føles for uoverkommelig og stor.