DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I en tidsalder hvor mere og mere af folks handel foregår på nettet, så er der også mange svindlere som har fået øjnene op for dette format. Nu når man ikke længere kan se den man handler med i øjnene, er det ofte svært at vurderer om man bliver snydt, eller man handler på en troværdig hjemmeside. Dette er grunden til at der er flere som hvert år bliver snydt på flere forskellige måder. Enten modtager de aldrig deres produkt, ellers modtager de et produkt som ikke har den lovede kvalitet, i nogle tilfælde misbruger svindleren endda offerets personlige oplysninger. Så når du køber dine blækpatroner eller dine nye bukser på nettet, så undgå hjemmesider med disse tegn.

Ingen adresse på den fysiske virksomhed

Det kræves af internetvirksomheder, at de skal have en fysisk adresse stående et sted på hjemmesiden, så kunden ved hvor virksomheden finder sted. Hjemmesider som enten mangler en adresse eller har en falsk adresse stående er med stor sandsynlighed en falsk virksomhed.

For billige produkter

Fra tid til anden dukker der en annonce op på Facebook eller andre hjemmesider som reklamerer med mærkevare til latterligt små priser. I sådant et tilfælde er produkterne med stor sandsynlighed falske eller ikke eksisterende. De små priser er udelukkende til for at lokke folk i fælden.

Dårlig lavet hjemmeside

Mange falske webshops er ofte dårligt lavede, og mange ligner i virkeligheden nemlig falske hjemmesider. Hvis man når til betalingen og opdager, at betalingsmulighederne er lidt anderledes fra, hvad man plejer, så bør man stoppe der, svindlere benytter nemlig ofte bestemte betalingsmuligheder, så de kan få fat i ens privatoplysninger.

Kig efter e – mærket

Når man handler på en e – mærket webshop så ved man, at det er helt sikkert at handle på den pågældende hjemmeside. En e – mærket hjemmeside er nemlig blevet tjekket af professionelle som har vurderet, at hjemmesiden både er sikker og god at handle på.