DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange døjer med kropsbesvær på arbejdspladsen, som kan omhandle alt fra rygproblemer til fodproblemer. Her er det dog vigtigt, at man tager hurtig affære, så det ikke kommer til at skabe for mange problemer i fremtiden.

Rygproblemer kan være hæmmende

Mange oplever rygproblemer på deres arbejdsplads, da man enten får rygproblemer ved hårdt fysisk arbejde, eller hvis man sidder forkert foran computeren. Her er det dog vigtigt, at man tager hurtig affære, så det ikke kommer til at forvolde store problemer i fremtiden. Hvis man oplever rygproblemer, kan det være en god ide at tage kontakt til chefen, og eventuelt få et møde, hvor man kan snakke om ens problemer. Der kan eventuelt være mulighed for, at man kan få andre opgaver, eller man kan blive skånet endnu mere i fremtiden. Det kan også være en god ide, hvis man laver øvelser i pausen, som kan være med til at hjælpe en ud af problemerne.

Ligtorn kan hæmme din arbejdsindsats

En gang imellem kan man også selv være skyld i ens smerter, som ikke har noget med arbejdspladsen at gøre. Det kan f.eks. være problemer med ligtorn, som kan være ekstrem hæmmende for ens arbejdsindsats. Hvis man gerne vil undgå problemer med ligtorn, er det vigtigt, at man husker at file ens fødder, så det ikke bliver alt for hæmmende. Hvis uheldet er ude, og man påfører sig en ligtorn, er det vigtigt, at man søger behandling, da det kan gøre ekstrem ondt, hvis man ikke får gjort noget ved det. Du kan finde gode behandlingsformer for ligtorn her.

Husk at koble af fra arbejdet

Hvis man oplever kropsbesvær på arbejdspladsen, er det vigtigt, at man husker at koble af, så kroppen kan få ro. Mange glemmer, eller har svært ved at koble af, da arbejdet fylder for meget i hverdagen. Her er det vigtigt, at man husker at finde tid til sig selv, så man ikke bliver stresset i sidste ende.