DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som citatet lyder ”every minute spent organizing is an hour earned”. Direkte oversat, vil det sige, at for hvert minut man bruger på at organiserer og rydde op, vil man tjene en time i den anden ende. Tid er uvurderligt. Tid er noget, som man aldrig kan få tilbage. Hvor mange gange har du ikke, måske sagt eller hørt, sætningen ”årh, hvis bare man kunne spole tiden tilbage”. Dette produkt giver dig ikke muligheden for at skrue tiden tilbage- det ville kræve langt mere. Derimod giver det dig muligheden for at tjene noget tid, som man så kan bruge og udnytte i den anden ende, så man netop ikke står tilbage med følelsen af, at man har mistet eller spildt noget af den ellers så dyrebare tid.

Som håndværker eller enhver anden form for timebetalt arbejder, er tiden også uvurderlig og direkte prissat. Det er ikke bare trælst for den, der udfører arbejdet, ikke at kunne nå så meget- det er nemlig også trælst, når kunden ringer og klager over prisen for de antal timer, der er brugt på at udføre arbejdet. Det forholder sig nemlig sådan, at kunden vil blive ved med at henvende sig til den håndværker, som de føler udfører arbejdet på en god og retfærdig måde.

Sådan organiserer du dig bedst i erhvervet

Værktøj og generelle ting, der skal til for at udføre et stykke arbejde, kan hurtigt blive noget rod. Og netop at finde den skruetrækker, der skal til, kan nogle gange blive en langt større udfordring, end nødvendigt er. Derfor kan du nu anskaffe dig en værktøjsvogn med værktøj, og det er ikke bare hvilken som helst vogn. Det er netop den vogn fra ’bedst i test listen’, som du vurderer lever bedst op til dine behov. Det kommer an på mange ting. Vægtklasse er en vigtig faktor.