DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er et stort arbejde der ligger for dagen, når virksomheder ligegyldig størrelse, skal planlægge nye lokaler eller bygninger. Vi hører ofte om de store firma bygninger der bliver bygget, og når vi kører langs motorvejen landet over, kan vi blandt andet se nogle af de spektakulære bygninger. Men hvordan bliver de egentligt lavet, og hvem kommer på nogle af de mærkværdige konstruktioner.

Arkitektur

Ofte er det arkitekter der sidder og tegner bygningerne, fra rum til rum. Arkitekten får enten frie hænder, ellers vil arkitekten lave bygningen i samarbejde med virksomheden, så den får det udtryk, som passer bedst til virksomheden. Når tegningerne er færdige, så er man egentligt klar til at finde et byggefirma, som vil tage den store opgave på sig.

Mangler mere visualisering af byggeprojektet

Det kan være svært for en virksomhed, at vurdere bygningens udseende udfra en tegning, da det kræver at man har lidt viden om arkitektur. Det er svært for en almindelig person, at aflæse hvordan en bygning kommer til at se ud, udfra en tegning. Derfor vil man i nogle tilfælde hyre et bureau, som specialisere sig i 3D visualisering. 3D specialisterne, kan visualisere hele bygningen fra top til tå, så du kan se bygningen i en virkelig grafik. I samarbejde med 3D eksperterne, så kan virksomheden mere specifikt forklare og visualisere deres tanker. Hvorimod almindelige arkitekttegninger er en masse streger og felter, så er 3D arkitektur lidt mere venligt, og nemmere for kunden at visualisere deres drømme.

3D bureauet kan gå ind og visualisere en hel bygning fra top til tå. Alle lokaler, kan blive visualiseret med interiør osv. Du kan få et totalt overblik over din nye bygning, og det bliver også nemmere at sælge selve byningplanen, til investorer eller andet. Fordelene ved 3D visualisering, er en lang liste, og det skaber ligesom broen mellem kunde og arkitekt.