DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Flere skraldespande

Der er snak om at vi smider alt for meget affald ud i naturen og at der derfor ligger for  meget skrald mange steder. Der er mange årsager til dette problem, men en måde man kan gøre noget godt, er ved at gøre adgangen til affaldsspande lettere. I de forskellige kommuner kan det nogle gange godt hjælpe, at have flere affaldsbeholdere stående forskellige steder. De kan stå inde i byen, ude i naturen i nærheden af en stig og andre steder, hvor man ved at borgere færdes. Jo flere steder man kan smide sit skrald ud, desto bedre. Vi har det jo desværre med, at vi ikke gider at holde på vores skral alt for længe.

Forskellige affaldsbeholdere

Hos Outdoordesign, sælger man mange forskellige affaldsbeholdere, som kan tåle at stå i det hårdføre klima, vi har i Danmark. Man kan se deres udvalg af affaldsbeholdere ved at klikke på dette link, hvor man bliver sendt videre til deres hjemmeside. Der findes mange forskellige løsninger for kommunerne rundt om i landet. Der findes affaldsbeholdere, der er små, store og dem, som kan inde holde cigaretskodder, så rygere også kan komme af med deres skrald. Det er måske også det der er det primære problem, rygere har ikke noget sted at smide sine skodder og så bliver de smidt, der hvor de står.

Der skal gøres noget ved problemet

Med skraldespande skal by blive ren – det kan i hvert fald, være en faktor, der kan gøre problemet lidt mindre. Desværre går det nok ikke væk med flere skraldespande, men det er bedre en at gøre intet. Hvis man ingen ting gør, så går problemet ikke væk, tvært i mod, bliver det værre. Når det i forvejen er så stort et problem, som det er, så kan det ikke betale sig ikke at gøre noget. Der skal da også gøres mere end bare at placere flere skraldespande rundtomkring.