DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Inden for de seneste par år er der kommet et ekstra fokus på rygning i arbejdstiden, da flere og flere virksomheder har sat en stop for rygepauser. Førhen var det meget normalt, at man havde tid til at gå ud og nyde en cigaret i arbejdstiden. Dette er dog ikke tilkaldt mere, flere steder, da det både kan gå ud over arbejdstiden, og samtidig er det ikke fair for dem, som ikke ryger, da de ikke får nogen ekstra pauser.

Rygning på jobbet er forbudt

Flere og flere virksomheder har helt forbudt rygning på jobbet, da de ikke vil have nogen medarbejdere, som ryger i arbejdstiden. Dermed er der også begyndt at komme en nul tolerance over for rygning, da det ikke skal gå ud over arbejdstiden. Dette får også mange til at overveje et rygestop, da det er blevet alt for besværligt at finde tiden til at ryge.

Det kan være svært at stoppe

Selvom der er kommet et rygeforbud på mange arbejdspladser, kan det være svært for mange at kvitte cigaretterne fuldstændig, da det er en vane, som er svær at komme af med. Der er dog kommet nogle hjælpemidler, som kan gøre overgangen til et rygestop langt nemmere. Her kan man f.eks. få hjælp igennem e-cigaretter, som har samme effekt, som en almindelig cigaret. Den markante forskel er dog, at det er langt sundere, og man undgår samtidig den dårlige cigaretlugt, da man selv kan vælge smagen igennem e væsker. Hvis du godt kunne tænke dig et stort udvalg af e væsker, kan du finde et udvalg her.

Flere og flere virksomheder følger med

Hvis man tror, at det kun er enkelte virksomheder, som vælger et rygestop på arbejdspladsen, så er det helt forkert. Flere og flere virksomheder er begyndt at følge med, og man kan nærmest ikke finde en arbejdsplads, hvor det er tilladt at ryge i arbejdstiden mere.