DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du gerne vil i betragtning til drømmejobbet, kan det hjælpe dig, hvis du dropper cigaretterne. Har du svært ved det, får du her et par gode råd til, hvordan du gør det.

Der er mange personer i Danmark, der står udenfor jobmarkedet, og det betyder, at der er mange, der mangler et job. Det er ikke nemt at finde et, selvom man er godt uddannet og har den retmæssige erfaring. Der er masser af faktorer, der spiller ind, og du kan være helt sikker på, at det ikke er altid, at en kommende arbejdsgiver udelukkende kigger på dine kompetencer.

Blandt andet kan det hjælpe dig med at komme forrest i køen, hvis du dropper dine elskede cigaretter. Det er dog ikke altid, at det er så nemt, som man skulle tro, og derfor får du her et par gode råd til, hvordan du effektivt kommer din dårlige vane til livs, så du kan fokusere på at lande drømmejobbet, frem for blot at vente på at der lander en invitation til en jobsamtale i din postkasse.

 

Brug hjælpemidler

Det er altid en god idé at bruge hjælpemidler, hvis du gerne vil stoppe med at ryge. Hvorfor? Det er der mange gode grunde til. Statistikken viser blandt andet, at det er svært at stoppe med at ryge, hvis man bare stopper fra den ene ag til den anden. Succesraten er meget lille for dem, der bruger denne fremgangsmåde, og derfor anbefales det på det kraftigste, at du anvender en anden metode.

Det kan eksempelvis være en rigtig god idé, hvis du vælger at bruge en e-cigaret. Det kan fås mange steder, og de kan hjælpe dig med at holde dig fra cigaretterne i starten, indtil du ikke længere er afhængig af dem. Vælg en e-væske, du godt kan lide, og så er du godt på vej til at stoppe med dine cigaretter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here